Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szokatlan ételre került a rántott hús, a végén a kommentelők bánták, hogy beszóltak az étteremnek

Egészen izgalmas párharcot vívtak egymással a kommentelők annak az ózdi étteremnek a Facebook oldalán, amely egy rántott húsos pizzáról osztott meg fotókat. 

Az ózdi Sun City Grill Bár a napokban egy szokatlan jelenségről közölt képeket, a vendég elé tálalt étel ugyanis egy olyan pizza volt, amelynek a tetejére két nagy szelet rántott hús, rengeteg sajt és ananász került. 

A kommentelők persze rögtön elkezdték ekézni a fotókat, volt aki azt írta, Nápolyban az ilyen embernek börtön járna, egyebek mellett pedig sokan hányásnak, mosléknak és viccnek nevezték a furcsa és szokatlan fogást. A sokadik negatív komment után végre a vendéglátóhely tulajdonosa is megelégelte a helyzetet, és egy hosszú hozzászólásban kiállt étterme és dolgozói mellett – mutatta be cikkében az index.hu.  

,,És egyáltalán nem szeretnék versenyezni elit Budapesti vendéglátó egységekkel, a mi vendégeink jóllakni jönnek hozzánk finom ízeket normális adagokat várnak,a konyhánkon szakácsok dolgoznak nem művészek akik gyönyörű tányérokat alkotnak falatnyi étellel. Nálunk Ózdon – merthogy itt is élnek emberek, itt is működik élet – az ilyen tányérokat elmosogatjuk." 

Mint kiderült, a rántott húsos pizza nem szerepel az étlapon, egy törzsvendég kérésére készült. A Sun City Grill Bar tulajdonosa a kegyelemdöfést a következő mondattal vitte be a rosszindulatú kommentelőknek: 
 
,,Mert nálunk Ózdon itt a mocsárban a vendégek nem kritizálják ha a vendéglátójuk készséges, sokkal inkább megköszönik azt."
 
 
Ha pedig ez még nem lenne elég, az egyik gyalázkodót meg is hívta saját éttermébe egy ingyen ebédre. Az oldalon megtekinthető hozzászólások többsége (főleg a tulajdonos véleménynyilvánítása után) nem mellesleg nagyon pozitív volt, sokan ígérik, hogy ellátogatnak az ózdi étterembe és kipróbálják az új magyaros különlegességet, a rántott húsos pizzát!
 

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!