Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szörnyű dolog került a McDonald's csirkefalatkájába – Egy kislány majdnem megfulladt tőle

Olyan már többször is előfordult, hogy egy gyorséttermi ételen romlott, gyanús vagy éppen undorító elváltozást talált a vendég, ez az eset azonban igazán elrettentő.

Egy négygyermekes anyuka számolt be a közösségi oldalán arról, mit talált a McDonald's-os csirkefalatkákban. A húszdarabos nuggets-ből kettőben is egészségügyi maszkok darabjaira bukkantak, az egyiket a nő gyereke majdnem le is nyelte – derül ki a Metro.uk cikkéből.

Az eset az angliai Aldershot városában történt, ahol Laura Arber és hatéves kislánya ebédelni mentek a helyi McDonald's étterembe. A nő egy húszdarabos McNuggets csomagot kért ki, kislánya pedig majdnem megfulladt evés közben a csirkefalatba került maszktól. 

,,A kislányom hirtelen fuldokolni kezdett, így az ujjaimat lenyomva a torkán próbáltam neki segíteni abban, hogy kiköpje a megakadt falatot. Amikor megláttam a kék kendőt, először nem tudtam, mi a fene lehet ez, nem is gondoltam volna, hogy a csirkefalatkában lehetett a furcsa anyag, de a dobozba nézve megláttam még egy falatkát, amelyből a kék anyag egy része lógott ki" – nyilatkozta az édesanya a Metro.uk-nak.

A nő ekkor döbbent rá arra, hogy a csirkefalatba valahogy belesült a kék egészségügyi maszk. Az incidenst azonnal jelentette az étteremben, ahol azt mondták, hogy bár a csirkehús helyben sül ki, az előállítását nem helyben végzik. A nő ezután figyelmeztetésül saját Facebook-oldalára is feltöltötte a képeket a maszkos húsdarabról.  

Az étterem azonnal bocsánatot kért a incidens miatt, szóvivője a következőket nyilatkozta:

,,Sajnálattal hallottuk, mi történt a vendégünkkel. Az élelmiszerbiztonság az egyik legfontosabb éttermünk számára, minden termékünk szigorú minőség-ellenőrzésen megy át azért, hogy elkerülhessünk bármilyen tökéletlenséget. Mikor felhívták a figyelmünket a történtekre, elnézést kértünk az étterem nevében, felajánlottuk az étel árának teljes visszafizetését és megkértük a vendéget, hogy adja vissza a fogyasztott terméket annak kiderítésére, hogyan kerülhetett bele az idegen tárgy az ételbe." 

Bár végül senkinek nem esett baja, az anyuka elmondása szerint nagyon megijedt, és még belegondolni sem mer abba, mi lett volna, ha éppen kimegy a mosdóba és nem veszi észre, hogy a gyermeke megeszi a maszkot.

Ez is érdekelhet:

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!