Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sztárok, akik megszólalásig hasonlítanak egymásra

Összeszedtük azokat a sztárpárosokat, akik a természet furcsa játékának hála, rokoni kapcsolatok nélkül is irtóra hasonlítanak egymásra.

Szinte hihetetlen, hogy mennyi sztárpáros van, akik, bár szegről végről se rokonok, mégis olyanok, mintha ikertestvérek lennének, ennek köszönhetően pedig gyakran keverjük őket össze, különösen akkor, ha még ugyanabban az ágazatban is dolgoznak.

Jöjjön jó pár híresség, akiknek mind megvan a hasonmásuk a showbusinessben:

Michelle Williams és Carey Mulligan színésznők főleg akkor nagyon összetéveszthetőek, amikor mind a ketten szőkén és rövidre vágva hordják a hajukat.

Helen Huntnak és Jodie Fosternek még a ráncai is ugyanott vannak, de a szájforma is stimmel! 

A két színésznő, Bryce Dallas Howard és Jessica Chastain nem könnyítik meg a rajongóik dolgát, mert a stílusuk is nagyon hasonló, nem csak jellegzetes vörös frizurájuk.

Hilary Swank és Jennifer Garner között azért van különbség, utóbbi szépség például kétszer is nyert Oscar-díjat. Karakteres arcélük és álluk viszont eléggé hasonlatos!

Isla Fishernek és Amy Adamsnek a fejformájukon és vonásaikon kívül még a magasságuk is megegyezik!

James Belushi és Bill Murray még azonos műfajban is tevékenykednek. Mind a két színésznek fantasztikus fanyar humora van.

Jennifer Ehle és Meryl Streep főleg a harmincas éveik elején hasonlítottak egymásra – pici száj, finom, szelíd arc, kerek áll.

Jeff Bridges és Kurt Russell is szívesen hordják egyformán őszes szakállukat és hajukat.

Mark Strongnak és Stanley Tuccinak még a gesztusaik is egyeznek.

A Szexoktatás sztárját, Emma Mackey-t nagyon zavarja, hogy folyton összekeverik Margot Robbie-val...tényleg eléggé hasonlítanak egymásra!

A két szívtipró, Jeffrey Dean Morgan és Javier Bardem között is hatalmas a hasonlóság, többen rendszeresen keverik őket.

Az ötödik elem egykori narancshajú szépsége, Milla Jovovich és Linda Evangelista, a '90-es évek szupermodellje is érdekes hasonlóságot mutat.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!