Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Te kibírnád a legmenőbb női szuperhős edzéseit? Nekünk már a videók nézésétől is izomlázunk lett

Bizony Marvel kapitánynak is keményen kell azért edzenie, hogy tökéletesen álljon rajta a feszülős szuperhős ruha. 

Bárki szuperhősként szeretne tündökölni a filmvásznon, bizony komoly átalakuláson kell átmennie a testének, főleg akkor, ha a Marvel-birodalomba szeretne tartozni. Mikor Brie Larson megkapta a Marvel kapitány címszerepét, csakúgy, mint a srácoknak, neki is kemény edzésekre kellett járnia.

Hogyan kezdett bele?

Mentora, a híres sztáredző Jason Walsh lett, aki mielőtt elkezdte volna edzeni a színésznőt, egy alapos vizsgálatot végeztetett el rajta. „Ez azért kell, mert fontos tisztában lennem minden ügyfelem hormonális problémájával. Persze, ha nincsen neki, akkor csak azzal, hogy minden rendben van-e, mert ezek alapján állítom össze az edzéstervet és az étrendet." Végül a színésznővel abban állapodtak meg, hogy először a testszírszázalékát kell csökkenteni, és mivel ezt elég gyorsan sikerült, ezután növelték a kalóriabevitelét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

Tényleg éheznek ilyenkor a sztárok?

Az edző elárulta, hogy Brie sosem koplalt, sőt folyamatosan arra bíztatta, hogy egyen szénhidrátot nyugodtan, hiszen a kemény edzéseken szüksége van energiára. Ezt bizonyítja a sztár egyik régebbi videója is, amiben miután lenyom egy durva gyakorlatsort, megeszik egy fánkot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

Változatos edzések

Az biztos, hogy Brie sosem érezte azt, hogy egyhangúak lennének az edzései, hiszen volt benne súlyemelés, dolgozott láncokkal, sőt egyszer még egy autót is előrébb tolt. Az első három hónapos etap után, ahol elsajátította a gyakorlatok helyes kivitelezését, jöhetett a következő szakasz, amikor pluszba beiktattak egy kis harci képzést is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

via

Címlapfotó: Instagram

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!