Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Te kitalálod, mely sorozatok leghíresebb szobáit építette fel az IKEA?

Te is álmodoztál már arról, milyen jó lenne eltölteni egy délutánt például a Jóbarátok című sorozat nappalijában? Van egy jó hírünk!

Az IKEA lakberendezői és belsőépítészei megmutatják, hogyan lehetséges nappalinkból kedvenc sorozataink ikonikus helyszíneit kialakítani. 

Jó, a Trónok harca díszleteit valószínűleg még az Ikeás bútorokkal sem lehet otthonunkban rekonstruálni,  következő sorozatok legjobb nappalijait viszont akár mi is kialakíthatjuk. Te kitalálod, honnan ismerősek ezek a szobák? 

Ismerős ez a nappali? Annyit elárulunk segítségként, hogy egy nagyon ismert animációs filmsorozat sárga színű szereplőinek otthonában járunk... 

A megoldás.... 

via GIPHY

Bizony, Homer Simpson és népes családja ebbe a nappaliba ülnek be immáron 30 éve. A képen látható bútorok az IKEA kínálatában is fellelhetőek, a fából készült tárgyakat pedig ízlés szerint festhetjük át szinte bármilyen színűre.

A következő szobát az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozata ihlette, a misztikus hatás ellenére viszont simán beköltöznénk ide, annyira hangulatos:

Ebben a nappaliban nem csak az IKEA, de a sorozat története szerint is mindenki elfér, két egymásnak teljesen ellentétes világ találkozási pontja ez a hely, melyben néhány éve Winona Ryder vette fel a kapcsolatot eltűnt fiával. 

A megoldás: 

 

A Stranger Things harmadik, egyben befejező évada július 4-től lesz elérhető a Netflixen, a premierre pedig több világhírű márka is különleges promóciókkal készült. 

Ha a falra festett betűket nem is, a szoba hangulatát meghatározó fénysorokat és bútorokat mi is elfogadnánk! 

Az IKEA harmadik, egyben utolsó sorozat-ihlette nappaliját szinte nincs ember, aki ne ismerné, hát még olyan, aki nem töltene itt el egy délutánt legjobb barátaival.

Az egyik, ha nem a legnépszerűbb amerikai sitcom 10 éven keresztül boldogított minket (és persze boldogít még most is az ismétléseknek köszönhetően), a sorozat nézése közben pedig mi magunk is sokszor képzeltük el, hogy ebben a lakásban élünk együtt a sorozat szereplőivel.  

Hát persze, hogy a Jóbarátok című sorozat különleges nappalijáról van szó, amelyet eredetileg Monica és Rachel birtokolot, az évadok során azonban olyan időszak is volt, amikor Joey és Chandler éltek itt, a világ egyik legmenőbb lakásában. 

Ti melyik szobát laknátok? 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!