Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tele vagy otthon megunt, kidobásra váró növényekkel? - Ezen a helyen nagyon jó dolguk lenne!

Létezik egy hely Budapest szívében, ahol mától kezdve egészen vasárnapig a legnagyobb szeretettel várják megunt, elárvult növényeidet. 

Megunt, gangra vagy utcára száműzött növényeket vár a Rákócity névre keresztelt kísérletező klub csütörtöktől vasárnapig Budapest 8. kerületében a Víg utca 20-ba. Ha valamilyen oknál fogva Te is továbbadnál virágaidon, itt a lehetőség, hogy a lehető legjobb helyre kerüljenek. 

A Rákóczi Rekreáció nevű projekt keretében a négy nap alatt összegyűlt virágok egy látogatható kis városi oázis és klub díszítőelemei lesznek, később pedig a Rákóczi téri Vásárcsarnokba kerülnek, ahol mindenki számára látogathatóvá teszik az örökbe adott növényeket. Ha Te is a legjobb helyet kívánod továbbadni növényeidet, itt mindent megtudhatsz az eseményről.

Manapság egyre nagyobb divat a lakásukat zöldbe öltöztető fiatalok között a növénycsereprogram. Ennek keretében a facebookon is rengeteg olyan csoport és oldal vár, ahol a számodra már megunt növényeket elajándékozhatod, vagy akár el is cserélheted egy másik szépségre. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via:facebook, urbanplayer

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!