Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Teljesen megváltozik a magyarok egyik kedvenc élelmiszere

Kívül-belül óriási megújuláson esett át a Füstli. Az új virslinek nemcsak a csomagolása, az összetétele is teljesen megváltozott. 
A minőségi elvárás nem lehet a luxustermékek fogyasztóinak kiváltsága – vallja a Bárány-család által vezetett Master Good. A hazai baromfiipar vezető szereplője 113 év tudásával és tapasztalatával újította meg kívül-belül az ország egyik kedvenc virslijét, a Füstlit, valamint a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsaládot.
 
 
Az 1907-ben induló tradíciókon alapuló, családi vállalkozást működő Master Good a közelmúltban megvásárolta brit tulajdonosától a szintén nagy múltú Ságát. A sárvári üzem így több mint 30 év után újra hazai tulajdonba  került. A baromfipiac jelentős
szereplőjeként a Sága beolvadása a Master Good-cégcsoportba  az ország gazdasági erejét is növeli a  magyar tulajdonosváltással.
 
2020: Újjászületik a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsalád
 
A világviszonylatban meghatározó szereplőnek számító kisvárdai Master Good a hazai baromfi üzletág legjelentősebb résztvevője a legnagyobb piaci részesedéssel. Északkelet­magyarországi központjukból a világ négy kontinensére exportálják termékeiket, kizárólagosan hazai, GMO-mentes élelemmel táplált, hozamfokozó- és hormonmentesen nevelt csirkék húsát előállítva és forgalmazva.
 
A Master Good ezt a felelősségteljes gondolkodást alkalmazza a továbbiakban a Sága Füstli és Füstlizer portfóliójában is, saját GMO-mentes csirkehúsra váltva az eddigi pulyka­ alapanyagot. A Sága megreformálásának másik jelentős lépése, hogy piacra dobják a Füstlit a magyar fogyasztók által kedvelt sertéshúsból is.
 
 
A Sága Füstli- és Füstlizer-termékcsaládjának megújítását hosszan tartó háttérmunka előzte meg, amelynek kiemelt eleme a termékek csomagolásának újratervezése is.
A Master Good minőségi gondolkodásmódját jelzi a megújuláshoz felkért kreatív szakemberek sora is, köztük lpacs Géza brandépítő (Apacs Stúdió) és Herendi Gábor filmrendező, aki a Sága Füstli legújabb reklámfilmjét rendezte.
 
Ez is érdekelhet: 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!