Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Teljesen összetört a vegetáriánus nő, miután beleevett ebbe az ételbe

Már lassan 10 éve nem evett húst, egészen egy nemrég történt rendeléséig.

A 45 éves Tania Baxter az egyik pénteken úgy döntött, hogy nem főz aznap este, hanem inkább ételt rendel a családnak. A nő választása az egyik szomszédos városban fekvő Melton Spice nevű elviteles helyre esett, ahonnan egy vegetáriánus curryt kért.

Kihozták az ételt, majd Tania hozzáfogott a fogáshoz. A nő az első pár falat után rájött, hogy valami nincsen rendben az ételével. Azonnal felismerte a hús állagát, jobban megvizsgálva pedig rögtön rájött, hogy csirke van benne.

Tania azonnal felhívta az éttermet, akik felajánlották, hogy készítenek neki egy húsmentes változatot, azonban ő nem ezt szerette volna, hanem csak egy szimpla bocsánatkérést, amit viszont nem kapott meg. „Az egész eset iszonyúan felkavaró volt, egész éjjel a könnyeimmel küszködtem. Még a 12 éves lányom is annyira ideges lett, aki amúgy nem is vegetáriánus, hogy ő sem ette meg a saját vacsoráját.”

A nő idősebbik lánya egyébként panaszt tett az étteremben, de nem igazán értettek egyet a történtek kapcsán. Tainát annyira felzaklatta a dolog, hogy megfogadta, soha többé nem eszik curryt. 

Ezeket olvastad már?

(via)

Címlapkép: UIP-Duna Film

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!