Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Top 13 cukormentes torta esős időre

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ebben az időben én egész nap csak a kanapén ülnék egy jó film előtt és teát innék valami finom tortával körítve.

Borongós idő = begubózás és kényeztetés. Egy jó film, egy meleg pokróc, egy bögre tea vagy tejeskávé, egy laktató, forró leves – na és egy szelet kényeztető édesség. Például egy csodás torta cukor nélkül.

Nektek melyik a kedvencetek?

Olvastad már?

Helytelen életmód = cukorbetegség?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Fri, 2016-09-16 21:34

Kedves Judit! Végignéztem a diabos tortákat, némelyiket meg is fogom sütni. Amiért írásra "vetemedtem", a következő: Feltűnő volt a diabetikus zsur csokitorta összetétele, megnéztem a tápanyagtáblázatot, abban is természetesen a ch tartalmat. Össz szénhidrátra 169 g-ot írt. A süteményben van 250 g glukonon, ami magában is közel 240 g ch. 12 dkg liszt, 84 g ch. A pudingpor is valamennyi. A kérdésem a következő: hogyan számol a recepteknél a számítógép? Minden süteménynél meg kell győződnöm, hogy mi a helyes érték? Mert akkor felesleges megadni táblázatban, szerintem a hibás adat többet árt, mint használ. Kérem nézzen utána, szerintem ez nagyon fontos. Üdvözlettel Zsuzsa.