Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

TOP 14 recept édesburgonyához

Számtalan lehetőség rejlik az édesburgonyában, hiszen más zöldségféléhez is fantasztikusan passzol. Tölthetjük, süthetjük, és tehetjük salátákba is.

Az édesburgonya gumóit sütve, párolva, grillezve, főzve, pürésítve, húsok mellé köretként vagy főzelékként is fogyaszthatjuk, de édes sütemény vagy lepény is készülhet belőle. Remek alapanyaga lehet az egyéni kísérletezéseknek. Fontos, hogy ha édesburgonyát vásárolunk, vigyázzunk, hogy friss legyen – ilyenkor a bőre feszes, sima. Nagy nedvességtartalma miatt csak néhány napig tárolható, és inkább száraz, hűvös helyen, mint hűtőszekrényben ajánlatosabb tartani a felhasználásáig.

És hogy mire jó? Mutatjuk 14 legkedveltebb elkészítési módját!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kisbutus
kisbutus Sun, 2014-10-26 16:58

Kedvelt ízHUSZÁR! A felvezetőben nem ártott volna megemlíteni, hogy mi az édesburgonya, hisz elég kevesen ismerik, az ára sem két fillér. Viszont nagyon finom, alacsony szénhidrát tartalmú (tudtommal), ... Bocsi a kotnyeleskedésért.