Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Úgy akarsz főzni, mint a Jóbarátok Monica-ja? Akkor ezt a cuccot be kell szerezned!

Hallottál már a lassúfőző-edényről? Ezt a konyhai eszközt csak ajánlani tudjuk, azt is elmondjuk, miért...ha pedig Jóbarátok-rajongó vagy, akkor még egy jó hírünk van!

A slow cooker, magyarosan csak lassúfőző-edény általában porcelánból vagy kerámiából készült, egy és öt liter közötti űrtartalmú edény, amelyben az ételeket alacsony hőfokon, legfeljebb pedig 90°C-on tudjuk párolni.

A slow cookerekben készült ételek – különösen a zöldségek – a főzés során nem veszítenek vitamintartalmukból, hiszen a hőkezelés közben gőz formájában kicsapódó folyadék a lezárt edényben visszakerül az ételbe. Az ételek slow cookerben szaftosak, ízletesek és puhák lesznek, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy az étel túlfő vagy megég, a legújabb eszközökön ugyanis még időzítő is van. 

A slow cookerek olyan nagy népszerűségnek örvendenek, hogy az interneten már színesebbnél színesebb változatokat lehet beszerezni, a legújabb kedvenc most a fentebb is látható Jóbarátok-os slow cooker, amin a sorozat legikonikusabb részletei, legismertebb elszólásai jelennek meg.

A kávézó kanapéja, Rachel és Monica lakásajtajának arany kerete, Joey jól ismert csajozós mondata és a PIVOT! (ez az a kifejezés, amit Ross kiabál, amikor Chandler-rel és Rachel-lel együtt cipelnek fel a lépcsőn egy kanapét (magyarul: „Fordulj!”-nak fordították) ) mind megtalálhatóak a lassúfőző-edényen, mi pedig azt kívánjuk, bárcsak otthonra is beszerezhetnénk egyet ezekből a hasznos és mutatós konyhai kiegészítőkből.

A jóbarátokos edények egyelőre kétféle változatban érhetőek el, az egyedényes megoldás (akciósan 41 dollárért, vagyis nagyjából 12 ezer forintért kapható) mellett egyszerre akár három edényben is lehet ételt készíteni (ez kb. 15 ezer forintba kerül), ez pedig különösen hasznos és látványos akkor, ha az ember egy nagyobb társaságot készül elkápráztatni szaftos és ízletes főztjeivel. Ráadásul most, hogy a Jóbarátok újra összeáll, igen keresett termékek lehetnek ezek az edények. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

Ez is érdekelhet: 

via Mymodernmet címlap: COURTESY OF NBC

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!