Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Új image-videóval ünnepeljük egymilliós Facebook-követőtáborunkat, nézzétek meg velünk!

Facebook-követőink száma elérte a bűvös egymilliót, ennek örömére egy csodaszép, új image-videóval készültünk, reméljük, tetszik nektek!

2008-ban gasztroblogként indultunk, 2012 májusa óta Magyarország piacvezető receptoldalaként lettünk ismertek, a napokban pedig Facebook-követőink száma átlépte az 1 milliót. Ennek alkalmából egy új Nosalty image-videóval készültünk. A lassított felvételekből táplálkozó videó tematikájában és hangulatában a nosztalgikus, házias, magyaros konyhára koncentrál, míg technikailag a legújabb videós trendeket követi.

ITT látható az image-videónk, nézzétek meg:

Közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptek strukturált, kategorizált formában, dietetikusok és egyéb szakértők által szerkesztett magazintartalmak, saját gyártású receptvideók, valamint a fiatal, városi „gasztrománokhoz” szóló ízHUSZÁR-magazin – röviden-tömören ez a Nosalty.

Weboldalunkon jelenleg több mint 61.280 recept közül lehet válogatni, amiből az eddigi legnépszerűbb a legegyszerűbb muffin (1.635.452 megtekintés), a legolvasottabb cikk pedig a 14 filléres egytálétel, amiből kétszer fogsz szedni (1.242.992 megtekintés).

Facebook-oldalunk 2009-es indulása óta közel 90.000 poszt, köztük több mint 2000 saját gyártású videó ment ki a Nosalty Facebook-oldalára. Az itt megosztott videók közül a leveles tésztás hot dog a legnézettebb 7.715.421 megtekintéssel, a legtöbb megosztást (56.973) elérő poszt a vasárnapi ebédre is tökéletes sajtos-tejfölös tepsis karaj, a legkedveltebb poszt pedig a magyarok egyik nagy kedvence, a csülök pékné módra (21.966 lájk).

Az egymilliós Facebook-követőtáborhoz elérkezve készült el a Nosalty új image-videója is. „Tematikájában és hangulatában a nosztalgikus, házias, magyaros konyhát elevenítettük meg, miközben kivitelezésében a legújabb rövidfilmes trendeket tartottuk szem előtt. A tradicionális, hagyományőrző ételek megjelenítése a modern, előremutató képi világgal keveredve sajátos atmoszférát teremt. A kisfilmet egyébként a Nosalty videósai, Bodor Tamás, Réthly Dávid és Rosanics Petra készítették, és három rövid verziót is vágtak belőle, ami mostantól a Nosalty recept- és egyéb szórakoztató videós tartalmainak outrójaként fog visszaköszönni” – mesélte Hering András, a Nosalty főszerkesztője.

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!