Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Új termékekkel bővül a Lidl kínálata

A Lidl Magyarország növekvő termékkínálatának köszönhetően az ételintoleranciával és ételallergiával élők is tudatosan és változatosan állíthatják össze étrendjüket.

A Lidl Magyarország törekvése, hogy a változó vásárlói igényeket magas szinten, a folyamatos megújulás figyelembevétele mellett szolgálja ki.

A Lidl séfje, Széll Tamás receptjeit is felhasználva az áruházlánc most Galló Nóra, a Lidl dietetikus szakértőjének segítségével speciális étrendeket állított össze, hiszen az áruházak polcain megtalálható, egyre bővülő laktóz- és gluténmentes élelmiszerekből bőséges, teljes értékű, ugyanakkor változatos étrend állítható össze a hét minden napjára. A Lidl honlapjáról letölthető napi öt étkezésből álló heti étrendek elkészítéséhez találhatnak tippeket a laktóz- ill. gluténérzékeny, vagy mindkét étrendet követő vásárlók. A receptek elkészítéséhez részletes leírás, illetve kiszámolt energia- és tápértékek is tartoznak, hogy mindenki könnyen nyomon követhesse a napi kalóriabevitelét, és ha úgy látja jónak, akkor változtathasson az étkezések összetételén. Az étrendek elkészítéséhez a vásárlók minden felhasznált alapanyagot megtalálnak a Lidl kínálatában.

 

„Fontosnak tartjuk, hogy a megbízható és egyre bővülő laktóz- és gluténmentes termékkínálatunkkal a speciális táplálkozási igényt követők számára nyújtsunk segítséget.” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A Lidl mindig is kiemelt figyelmet fordított a vásárlói igények kielégítésére, követi a fogyasztói trendek változását és az újításoknak megfelelően folyamatosan fejleszti termékkínálatát. Most az áruházlánc gluténmentes kínálatát bővíti újabb termékekkel: így két új vekni, egy csokoládés gabonapehely, egy édes linzer teasütemény és egy sós teasütemény is helyet kaptak a polcokon, így az egyre bővülő speciális termékcsoportokból változatos és bőséges étrend állítható össze.

A Lidl dietetikusa olyan tippekkel is segíti a vásárlókat, hogy a mentes étrendekbe, hogyan illeszthetők be például az alternatív gabonákból – köles, hajdina, quinoa – vagy akár a kókuszból készült termékek. Ezeknek a korszerű és egészséges alapanyagoknak a segítségével a hagyományosabb ételek is könnyedén átalakíthatóak, így glutén- és laktózmentessé tehetők.

 

„Manapság a laktóz- és gluténmentesen étkezők számos termék közül válogathatnak a Lidl polcairól, legyen szó akár alapanyagról, félkész- vagy késztermékekről, így számukra is biztosított a változatosság, sőt ha egy kis kényeztetésre vágynak, akkor sem kell lemondaniuk az édességekről, hiszen ezeknek is van már glutén- vagy laktózmentes változata.” - mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Ezeket olvastad már?

Címlapfotó: 123rf

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!