Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Undi élőlényt talált ez a nő a rendelésében a McDonald's-ban

Enyhén szólva sem örült ez a hölgy, amikor kikérte menüjét a McDonald's-ban. Álmában sem gondolta volna, hogy egy féreg bújik meg a salátájában.

Nem hitt a szemének az a nő, aki egy cseppet sem kívánatos lakót talált a McDonald's-ban kikért ételében, Londonban. A csirkés szendvics mellett ugyanis egy zöld hernyó nézett szembe vele.

Az amúgy cukorbeteg nő, Disha Vasyani épp az Oxford street üzleteit járta, amikor megéhezett, és betért a közeli gyorsétterembe, hogy gyorsan bekapjon valamit. Amikor a mekis salátalevelek mellett megpillantotta a zöld hernyót, először azt hitte, rosszul lát, ezért a mellette ülőnek is megmutatta a kellemetlen meglepetést, akit szintén undor fogott el.

A nő megdöbbenésére az étterem alkalmazottja, akinek jelezte a problémát, nem mutatott különös érdeklődést, de egy másik dolgozó azonnal felajánlotta, hogy új ételt készítenek neki. Ő azonban a sokktól nem is tudott ételre gondolni, viszont a leesett cukorszint miatt aggódni kezdett, így végül csak egy gyümölcslevet fogyasztott.

A McDonald's is reagált az esetre: bár különös figyelmet fordítanak a felszolgált ételek minőségére, sajnálják, hogy ilyen előfordulhatott náluk. A vezetőség elnézést kért, és természetesen visszatérítette a teljes összeget a csalódott asszonynak. 

Disha Vasyani úgy döntött, egy jó darabig biztosan nem tér be a gyorsétterem egyik egységébe sem, amin őszintén szólva nem lepődünk meg. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!