Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Undorító dolgot művelt ez a nő egy szupermaketben

Nem csak a rendőrség, az érintett cég vezetősége is keresi azt a nőt, aki egy szupermarketben kibontott egy doboz fagyit, megnyalta a tetejét, majd visszatette azt a hűtőbe.

A furcsa és elrettentő eset egy amerikai szupermarketben történt, ahol az ismeretlen nő és társa videóra vette, hogyan bont ki egy nagy doboz fagylaltot és nyalja le a tetejét úgy, hogy utána meg sem vásárolja a terméket, egyszerűen csak visszarakja a hűtőbe – írja a 24.hu.

A Twitteren elterjedt videó természetesen a felhasználók körében is kiverte a biztosítékot, a 12 millió megtekintés mellett pedig a rendőrség, valamint a fagylaltot forgalmazó cég is nagy erőkkel keresi az elkövetőket. A videón szereplő lány és társa komoly bírságra számíthatnak, tettük akár egészségügyi kockázatot is jelenthet a fogyasztók számára. 

Az egész videó kicsit olyan, mintha egy fogadás miatt készült volna el, a felvételen hallható hang ugyanis utasítja a lányt arra, hogy nyalja meg és tegye vissza az árut a hűtőbe. 

A fagylaltot gyártó cég közleményt adott ki arra vonatkozóan, hogyan lehet biztosan kikerülni az érintett árucikket. A közleményben azt írják, a gyártás során a dobozokat fejjel lefelé fordítva fagyasztják le, vagyis a jégkrém hozzáfagy a tetőhöz.

EZ IS ÉRDEKELHET: 

via 24.hu, címlap: insider

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!