Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Valamiért odavan az internet a srácért, aki ezt csinálta a KFC-ben a barátnőjével

A furcsa lánykérés után többen felajánlották nekik, hogy segítenek megszervezni az esküvőjüket és több ajándékot is kaptak már.

Pillanatok alatt lett sztár az a pár, akik egy Dél-Afrikai KFC-ben jegyezték el egymást, annak ellenére, hogy semmilyen cuki sztori nem kötődik az étteremhez. Csupán annyi történt, hogy többen felvették a jelenetet és az étteremlánc a hivatalos Twitter-oldalán is megosztotta a szokatlan helyen történő lánykérést. A posztban azt kérte a gyorsétterem, hogy segítsenek megtalálni a párt, amit az internet segítségével nem volt nehéz.

A posztot több, mint 17 ezren osztották meg és #KFCProposed (#KFCLánykérés) hasthtaget is rengetegen használták az elmúlt időszakban. Végül előkerültek, Buth’Hector és Nohlanhla néven, de itt még nem ért véget a történet. Sokan ugyanis elkezdték felajánlani nekik, hogy segítenek megszervezni az esküvőjüket és a nászútjukat ingyen. Többek között egy híres ottani énekes, Zakes Bantwini is felajánlotta, hogy fellép a lagzijukon. Sőt, az Audi állja a nászútjuk utazási költségeit.

Összesen 400 ezer forintnak megfelelőnyi adományt gyűjtöttek össze, amiben a sörtől kezdve, egészen a tálalóedényig minden van. Ti értitek ezt?

Ezeket olvastad már? 

Címlapkép: iStock

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!