Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Van egy lesújtó hírünk, ha szereted házhoz rendelni az ételed

Egy amerikai felmérés szerint minden negyedik ételfutár beleeszik a kiszállított ételbe, a többieknek pedig rendszeresen megfordul a fejében ugyanez.

Sokszor komoly kísértés elé néznek munka közben az ételkiszállító futárok, miközben az étvágygerjesztő illatokat árasztó csomagok kell kivinniük az ügyfeleknek. – írja a 24.hu. Ez érthető, hiszen ki ne ismerné a gyomorból érkező sürgető érzést, hogy „egyél már”, amikor elmegy egy éhséggerjesztő illatokba burkolt kifőzde, vendéglő vagy egy gyorsétterem előtt. Vagy mondjuk egy pékség mellett, ahol a sülő sütemények illatát stratégiailag fújják a járókelők közé.

A US Foods által készített kutatás megdöbbentő eredményt hozott: a futárok több mint a fele elismerte, felmerült már benne, hogy megdézsmálja a megrendelt ételeket. És ami még rosszabb: 28 százalékuk azt is elmondta, ő bizony nem tud ellenállni a kísértésnek, és rendszeresen elcsen egy-egy falatot.

Ez már csak azért is rossz hír, mert a kutatás szerint a kuncsaftok nagyon rosszul tűrik, ha beleesznek a kajájukba: egy 10-es skálán, ahol az 1 a „nem nagy ügy”, a 10-es pedig a „teljesen elfogadhatatlan”, a válaszadók átlagosan 8,4 pontot adtak arra a kérdésre, zavarná-e őket, ha a futár megdézsmálná az ételüket.

via 24.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!