Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vásárolt egy teát a Mekiben, mentőt kellett hívni a fiúhoz, miután megitta

Egy huszonnégy éves fiú csak egy menüt és egy teát vásárolt a McDonald's-ban, úgy tűnik azonban, hogy a citromos teafüvet valaki kicserélte egy más típusú fűre. 

Parrish Brown a dél-karolinai Hilton Head szigeten lévő McDonald's-ba ugrott be egy sajtburgerért, egy csomag csirke nuggets-ért és egy citromos forró teáért. A fiatal férfi, miután visszatért munkahelyére, és elkezdte szürcsölgetni teáját, magában ugyan konstatálta, hogy az italnak furcsa íze van, állítása szerint azonban annyira szomjas volt, hogy így is kiitta az egész poharat – írja az Index.hu.

Nem sokkal később azonban a fiú iszonyatosan betépett, és, bár akkor még nem volt tisztában azzal, mi okozhatta pontosan a rosszullétet, apja tanácsára felhívta a 911-es segélykérő telefonszámot. Tudni érdemes, hogy ha Amerikában helyszínre hívjuk a mentőket, biztonsági okokra hivatkozva velük együtt rendőrök is érkeznek, így amikor a fiú elmesélte, hogy szerinte mi okozhatta a rosszullétet, a rendőrök nem sokáig bizonytalankodtak. 

A poharat megszagolva azonnal megállapították, hogy a ludas a marihuána volt, amelyet teafű helyett rakhattak a teába. 


Parrish váltig állította, hogy ő bizony azért is hívta ki a mentőket, mert még sosem szívott füvet, és nem tudta, mi van rá ilyen hatással. Az ügyben a rendőrség vizsgálatot indított, így hamarosan kiderülhet, hogyan történt a bizarr eset. 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!