Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Végre itt egy olyan hűtődoboz, amit bárhol otthagyhatsz, ha már nincs rá szükséged

Mostantól akár örökre elfelejthetjük a hungarocellből készült hűtő/melegen tartó tárolódobozokat, egy amerikai cég ugyanis piacra dobta saját, papírból készült hűtődobozát.

Az Igloo nevű márka május 1-én dobta piacra biológiai úton lebomló hűtődobozait, melyek hamarosan teljes egészében leválthatják az eddig alkalmazott, hungarocellből készült dobozokat.

A Recool névre keresztelt termék préselt, újrahasznosított papírból készül, nagyjából ugyanabból az anyagból, mint az itthon is fellelhető tojástartók. A hűtődobozba igen nagy mennyiség, akár 34 kilogrammnyi étel és ital is belefér, ráadásul a doboz 12 órán keresztül képes bent tartani a hideget, öt napig pedig teljesen vízálló marad.

A különleges doboz rugalmas, a hungarocellel ellentétben tehát nem törik be akkor sem, ha neki ütjük valaminek. A hűtő jelenleg 10 dollárba kerül és egyelőre még csak Amerikában szerezhető be, remélhetőleg azonban Európában is megjelenik majd, hiszen a nyári időszakban különösen hasznos lehet egy ilyen hűtőalkalmatosság. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via delish

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!