Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vicces kedvű pizzériák, ahol nemcsak pizzát, hanem mosolyt is osztogatnak

Abban a legtöbben egyetértünk, hogy a pizza finom. De mit szólnál, ha a pizzás dobozt felnyitva külön, neked szóló vicces rajzokat is találnál?

Néhány kreatív pizzériában a dolgozók tudják hogyan csaljanak mosolyt az arcodra, még az előtt, hogy az első pizzaszeletbe beleharapnál.

Több, mint pizza

Némely pizzériákban egy jó vicchez elég kitöltened az „egyéb igények” rubrikát, ahol ha jelzed, hogy szükséged van egy kis vidámságra, szívesen látnál egy zsiráfot vagy macskát a pizzás dobozra felskiccelve, teljesítik a kívánságodat. Vagy valami egészen mást.

Pizzareceptek:

Így, amikor a megrendelőhöz megérkezik a pizza nemcsak az étel miatt nyitja ki izgatottan a fedelét, hanem azért is, hogy egy jót nevessen. A következő képeket azok töltötték fel, akik a pizza mellett mosolyogni is szerettek volna.

A kérés szerint egy cuki kis cicát szerettek volna látni a doboz belsején. A kérés teljesítve:

 

A kérés szerint egy unikornist kellett volna rajzolni a dobozra:


„Jeleztem nekik, hogy írjanak egy viccet a doboz belsejére, és egy tükröt ragasztottak bele. Lehet, fel kellene hívnom a Pizza Hutot, és kirúgatni azt, aki ezt tette.”
 
 
Kérlek, rajzoljatok egy cuki szívecskét a pizzás dobozra:
 
 
A dinoszaurusz és a taps:
 
 
Egy fiú azt kérte, hogy valami olyat írjanak a pizzás dobozra, ami felvidítja a barátnőjét. A dobozon ez áll: Feleségül jössz hozzám?
 
 
A műszak végéhez közeledve pontosan a képen látható kérés érkezett egy pizzériába: a rendelő egy piros poharat tartó pandát szeretett volna látni, amint egy zsiráfon lovagol.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DISSOLVES (@dissolvesmusic) által megosztott bejegyzés,

 
 
A vendég kérése: a pizzás dobozon egy feszengő, magát kínosan érző pingvint szeretne látni. A dolgozók válasza: Kínos pillanat, amikor az ügyfél pizzát kér, mert a Pizza Hutnál senki sem tud rajzolni.
 
 
 

Ezeket olvastad már?

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!