Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Videón nyalta végig a bolt egyik polcát, terrorcselekménnyel vádolják a fiatal férfit

Egy amerikai férfi akár több év börtönre is számíthat, amiért egy szupermarketben végignyalta a polcon található termékeket. 
Az amerikai Missouri államban egy 26 éves férfi snapchat-videót osztott meg arról, hogyan nyalja végig a Walmart szupermarket dezodoros polcát. A 26 éves Cody Pfister videóját rövid idő alatt több százezren látták, a fiatal férfi a felvételen – mielőtt végignyalná a polcot – azt kérdezi követőitől, ugyan „Ki az, aki fél a koronavírustól”? 
 
 
A videót március 11-én osztotta meg, a rendőrség azonban csak március 23-án tudta őt azonosítani és őrizetbe venni.

Pfistert a rendőrség jelenleg terrorcselekménnyel vádolja, ugyanis a férfi (amennyiben koronavírussal fertőzött) tettével veszélybe sodorta az amerikai lakosságot. 
 
A videó nagy nyilvánosságot kapott világszerte, néhány nappal ezelőtt egy angol újságíró, Piers Morgan a Good Morning Britain című műsorban így nyilatkozott róla: 
 
,,Azonnal zárják őt börtönbe, és tagadjanak meg tőle minden egészségügyi ellátást, ha elkapja a koronavírust, azok után, hogy azt megpróbálta szándékosan átadni sok más embernek." 
 
Úgy tűnik, Amerikában most kezdett el elképesztő gyorsasággal terjedni a koronavírus. Missouri államban a mai napi 255 koronavírusos esetet regisztráltak, öten pedig már belehaltak a fertőzésbe. 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!