Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Világítás a konyhában: mutatunk pár trendi megoldást

A kecses, sokoldalú és modern sínlámpák fantasztikusan működnek a konyhában! Mutatjuk, mennyire! 

Ezek a világítási megoldások téged is könnyedén inspirálhatnak, ha épp átalakításon töröd a fejed a konyhádban.

A sokoldalú fa egy kis fűszerrel

Egyszerűen tökéletes választás ebbe a konyhába ez a fajta világítás. Praktikus, egyszerű, nem kihívó, mégis a helyiség főszereplője.

Lehet ezt még fokozni…

Ha loft stílusú az otthonod, akkor sem kell megijedni, a világításnak semmi sem szabhat gátat. Fantasztikusabbnál-fantasztikusabb megoldások vannak, mint például ez itt, ni:

Minden egy helyen…

Ha a nappali, étkező és a konyha is helyiségben van, felmerül a kérdés, milyen világítás lehet a legjobb megoldás. Ebben az esetben sem kell túlgondolni, ha praktikus világításra vágysz, akkor választhatod ezt a modern, egyszerű megoldást.

Fekete-grafit és egy jó fényforrás

Ennek a konyhának az egyszerűségében és a fekete-szürke játékában rejlik az egyszerűsége és nagyszerűsége egyszerre. A sínlámpa ide is tökéletes.

Aprócska rásegítés

Van, hogy egy hagyományos lámpa nem teljesen mértékben szolgál ki minket. Ebben az esetben is bátran használjunk plusz fényforrásokat nemcsak hangulatossá, de természetesen világossá is varázsolhatjuk a teret.

Fekete vs. fehér

Abban az esetben, ha a lámpára szeretnénk helyezni a hangsúlyt, válasszunk valami igazán különleges darabot, ami azonnal vonzza a tekintetet. Egy modern konyhának például ez is típus is jól áll:

Ha valami elegánsra vágysz

Nem törvényszerű, hogy a sínlámpánk fekete legyen, a fehér éppen ugyanolyan jól működik a konyhában, főleg, ha a helyiségben nem a fehér a domináns szín, hanem mondjuk a fa burkolatok.


Neked hogy tetszik ez a megoldás?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Lucy Wang

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!