Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Will Smith és családja kendőzetlenül beszélt emésztési gondjaikról

Oktató jellegű és egyben irtó szórakoztató, nyílt és nyersen őszinte beszélgetést folytatott Will Smith saját családjával az evésről és táplálkozási problémáikról.

Szórakoztató és egyben edukáló videó került ki a Facebook-ra a napokban Budapesten tartózkodó Will Smithről és családjáról – a színész és felesége beszélgetős műsort vezetnek a Facebook Watchon. A mostani részben az étkezés/életmód került terítékre egy titkos családi meeting során, amit a családfő hívott össze, mindenki meglepetésére – kamerák kíséretében.

Ezt láttad?

Már betegesen sovány a Bridget Jones színésznője – meglepően néz ki legújabb képein

A cuki családtagok olyan kérdéseket érintenek finoman szólva sem szégyenlősen, mint hogy melyikük a leghisztisebb, ki hogy alszik, ki szorong, horkol, kinek mitől fáj a hasa, mit és mennyit szeret enni, vagy ki hányszor jár WC-re kis- és nagydolgozni.

„Nálunk mindenkinek vannak evési problémái” – állapítják meg a kerekasztalnál a családtagok.

Will Smith a videó kezdetén elmeséli, hogy mi késztette arra, hogy a táplálkozás legyen a műsor témája. Saját bevallása szerint a legutóbbi nyaralásuk során igencsak meghízott, életében most mutatta a legnagyobb számot a mérleg (~102 kg). Ezt annak köszönhette, hogy a vakáció reggelein akár 4-5 isteni, forró angol muffint (zsemleféleség) is befalt egy ültő helyében, majd a délelőtti szunyókálás után egy laza vodkás koktéllal indította el újra napot (a felesége és a lánya kedvesen el is nevezték „ducimuffinnak”). Mikor hazajött a nyaralásról, és ráállt a mérlegre, úgy döntött, hogy ideje diétázni. Négy nap diétázás után azonban elkezdte rosszul érezni magát, megmérte a vérnyomását, és döbbenten látta, hogy szinte veszélyesen alacsonyak az értékei. Ekkor abbahagyta a vérnyomáscsökkentő-gyógyszere szedését, és 1-2 nap múlva olyan jól érezte magát, mint szinte még soha azelőtt felnőttként. Ekkor kezdett el azon gondolkozni, hogy vajon tényleg baj van a vérnyomásával vagy talán az étrendje az, ami beteggé teszi? És ekkor döbbent rá arra, hogy annak ellenére, hogy egész életében figyelt a fittségére, sokat edzett – lövése nincs a táplálkozásról, hogy mi az,a mivel jót tesz az egészségének, és mi az, amivel nem.

Receptajánló:

Willow Smith, a színész tini lánya bevallja, hogy kiskorában napokig elvolt anélkül, hogy WC-zzen, azóta is rendkívül érzékeny az emésztése, és akkor érezte legrosszabbul magát a bőrében, mikor külsőre a legjobb formában volt, és folyamatosan edzett. „Mindegy mennyire vagy szuper vékony, lehetsz közben teljesen rosszul is” – konstatálja.

A feleség, Jada Pinkett Smith elárulja, hogy szerinte az a legjobb döntés, ha mindenki azt eszi (akár minden nap ugyanazt (!) ), ami beválik neki, amitől jól érzi magát, és amitől (végre valahára) nincsenek emésztési problémái.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaden Smith (@c.syresmith) által megosztott bejegyzés,

Ezután pedig Jaden Smith, Will Smith zenész fia kerül terítékre, aki nemrégen rosszul lett, mert vegetáriánus (rövid ideig vegán), de leginkább rendszertelennek mondható életmódja során nem táplálkozott kiegyensúlyozottan, durván lefogyott, apja elmondása alapján aggasztóan karikásak lettek a szemei, szürke a bőre, volt, hogy napokig hányt, legyengült – a fiú elmeséli, hogy sokszor naponta egyszer étkezett csak, és rettentően érezte magát, így a család is beavatkozott.

A vallomások után egy életmódváltó exhedonista, ma már sikeres táplálkozásszakértő hölgy érezik a családhoz, aki kvízkérdéseket tesz fel nekik, melyben a marihuánahasználattól elkezdve a székrekedésig és a koleszterinig minden szóba jön.

Nézzétek meg, angoltudás szükséges, de nagyon érdemes:

...és mindenképpen respect az egész családnak, de főleg Will Smithnek azért, mert felhozta a mindenkit érintő problémát – a táplálkozást.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!