Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Will Smith elképesztően menő dolgot tett az Aladdin forgatásán

A múlt héten mutatták be az Aladdin című filmet Magyarországon, melyben a három kívánságot teljesítő Genie-t a Magyarországot is megjárt Will Smith alakítja. 

Will Smith-ről bizton tudhatjuk, hogy egy nagyon vicces figura, most pedig az is kiderült, hogy valószínűleg igencsak nagylelkű és figyelmes a munkatársaival szemben is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Genie karakterének megformálójáról a nemrégiben megjelent Aladdin című film egyik főszereplője, Naomi Scott nyilatkozott. A Jázmin hercegnőt alakító színésznő egy interjúban mesélt arról, hogyan tette még élvezetesebbé a forgatási napokat Will Smith nem csak a színészek, de az egész stáb számára. 

Ezt is olvasd el! - 10 híresség lenyűgöző konyhája – Te melyikben kavargatnád a levest?

 

A színész úgynevezett minilakomákkal lepte meg a filmkészítőket, egy alkalommal pedig egy egész food truckot bérelt ki a forgatási helyszínre, amely rengeteg különféle ízesítésű sajtos makarónival (Mac'n'Cheese) látta el az egész stábot. 

Persze lehet erre azt mondani, hogy neki aztán igazán nem lehet anyagilag megterhelő kibérelni egy sajtos makarónis kocsit, mégis igazán kedves és figyelmes dolog tőle, hogy így figyel munkatársai étkeztetésére. 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

via delish 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!