Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájból finomat!

A Konyhafőnök mai adásának első feladatában csirkemáj és -szív került a versenyzők elé. Domiék több variációban, míg Mátéék tortaformában tálalták az alapanyagokat.

A zöldköpenyeseknél Máté húzta a leghosszabb tésztát, így Ő találta ki a mascarponés tócsnitortába töltött májtorta ötletét, amelyet hagymalekvárral és májpástétommal is megtöltöttek. A kék csapat Domi vezetésével rántott májat és paprikás ragut készített. Cukkinis-rebarbarás spagettijükön ugyan kevésnek találta a zsűri a szószt, mégis őket hozta ki nyertesnek. Ti hogyan szeretitek a májat, sütve vagy főzve? Néhány jó receptet mutatunk, általuk kideríthetitek gyorsan a választ!

Házi csirkemájpástétom

A házi májpástétomok a legfinomabbak!

Kakukkfüves csirkemájpástétom

Ízesíthetjük őket a kedvenc friss zöld-fűszerünkkel.

Májgaluskaleves

Leves májgaluskával, a legfinomabb levesbetéttel.

Tejszínes csirkemáj spagetti ágyon magokkal

Tésztával, tejszínnel és pirított magokkal, csodás!

Rusztikus bolognai ragu

Újítókedvűek bolognai ragut is készíthetnek belőle.

Fűszeres sült csirkemáj resztelt krumplival

Simán, fűszerekkel lesütve egyszerű és nagyszerű!

Töltött-rántott gomba

rántott gombába,...

Csontolt töltött csirkecomb

és természetesen csirkecombba!

Ördög lóháton

Baconbe tekerve, ahogy a Két duci Hölgy legjobban kedvelte.

Almás-csirkemájas serpenyő

Almával serpenyőben egybesütve, egészen különleges.

Májburger

Hamburgerbe sem utolsó!

Sült rakott csirkemell

Kolozsvári szalonnával csirkemell hátára ültetve, pedig egyenesen kitűnő!

Tudj meg többet A Konyhafőnök műsoráról itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!