Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Czigléczky Tibor
Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem. 
Dosso Gabi
Franciaországban tanultam, ott szerettem bele a gasztronómiába.
Kurucz Kolos
Mindent szeretek, ami a főzéssel kapcsolatos. Szeretem az új ízeket.
Bánfi-Sales Ruth Ann
Én vezetem Magyarország első és egyetlen autentikus filippino konyháját. 
Sass Dániel
Egyik reggel a tükör előtt állva nem tetszett, amit láttam. A folyamatos irodai munka és a mozgásszegény életmód miatt meghíztam. Változtatnom kellett és változtattam is.
Maul Zsolt
Pályafutásomat 15 éve borászként kezdtem Villányban. Mellette a gasztronómia is szerves része lett az életemnek. 
Zámbó Anna
Gyerekkorom óta szenvedélyem a főzés, 5 évesen kezdtem Anyukámtól ellesni a főzés fortélyait, később pedig az egész családom nyomott hagyott a főzési stílusomban.
Veres Norbert
Fontos, hogy boldogan éljük a mindennapokat és mindenben keressük meg a jót.
Petrás-Gódor Annamária
Petrás-Gódor Annamária vagyok, 29 éves.  Budapesten élek a férjemmel és a boxer kutyámmal.
Básthy Anikó
Közel 10 éve varázsolt el az ázsiai konyha.
Marincsák Luca
Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek.
Mikes Márk
Főzni gyerekkorom óta szeretek, de 3 éve foglalkozom tudatosan ezzel. A főzés-sütés számomra több, mint hobbi.
Hummel Zsolt
Nyitott és pozitív ember vagyok, aki  lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt.
Sutka Róbert
Körülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér. 
William Goldenberg
New Yorki vagyok, ott tanultam édesapámtól főzni az éttermében. Tizenegy éve élek Budapesten. 

Korábbi bejegyzések