Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkasaláta – te hogyan készíted?

A Konyhafőnök mai adásában egy egyszerű feladat, az uborkasaláta ízesítése döntött a párbajban.

Tamás hagyományos salátát készített: az uborkát meghámozta, vékonyan felszeletelte, lesózta, és hagyta, hogy levet eresszen. Eközben elkészítette a fokhagymás salátaöntetet. Patrícia merészebb vállalkozásba kezdett: a hámozatlan uborkát negyedelte, középről a magos részt eltávolította, és zöldséghámozóval leheletvékony szeletekre vágta. Küllemre talán nyerő lett volna az elgondolása, de mivel elég csekély idő állt rendelkezésére, a saláta ízei nem érhettek össze, a párbajban alul maradt. Te hogyan készíted az uborkasalátát? Íme néhány ötlet, ha a műsor után azonnal megkívántad.

Uborkasaláta

Van aki magában...

Tejfölös uborkasaláta

...mások tejföllel,

Tejfölös uborkasaláta Gelevától

vagy még több tejföllel szeretik.

Uborka saláta kínai kellel

Mások zöldségekkel kiegészítik.

Tzatziki Glaser konyhájából

Görögösen joghurttal,

Japán uborkasaláta

szezámmaggal japán módra,

Thai majdnem uborkasaláta

avagy thai ízesítéssel készítik.

Avokádós-citromos uborkasaláta

Aztán jönnek az igazán izgalmas ízvilágú elképzelések.

Gránátalmás uborkasaláta

Gránátalma maggal a törökök is kedvelik.

Korianderes uborkasaláta

Korianderrel pedig a legizgalmasabb talán az uborkasaláta!

Az uborkasalátát tálald egy szép salátás tálban. A Jófogáson találsz jó áron! Szuper, megnézem!

Tudj meg többet A Konyhafőnök műsoráról most!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!