Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A bagett egy hosszúkás, egyenes francia, ill. eredendően speciálisan párizsi péksütemény, amely a 20. század elején vált igazán népszerűvé. A bagett szó a latin baculum kifejezésből eredeztethető, melynek jelentése bot, pálca. Ennek kicsinyítőképzős, francia alakja a baguette. A valódi bagett hozzávalói a liszt, víz, élesztő, só és semmi más. Persze, mint minden kenyérrecept, ez is sokféleképpen variálható, pl. zöldfűszerekkel vagy magvakkal. Formája miatt kiválóan alkalmas partikra, bulikra kis szendvicsfalatkák készítésére. Frissen, ropogósan a legfinomabb!

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A baguette fél nap alatt kiszárad. Addig kenyérruhába csavarba tartsuk!

Bagett alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!