Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A bárányra szakosodott hentesboltok legkelendőbb portékája a báránygerinc. A 3-4 hónapos bárány gerince kb. 3,5-4 kilogrammot nyom, és januárban illetve húsvétkor kerül frissen az éttermek és boltok kínálatába, de egész évben beszerezhető. A bárány gerince alatt két oldalról található az oldalas, amelyet meg szoktak vásárolni a gerinccel együtt. A gerinc - a comb mellett - egészben megsüthető része a báránynak.
 

mikor vegyem

Főleg januárban és áprilisban, de mindig beszerezhető.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Báránygerinc alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!