Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A báránykaraj talán a bárány legfinomabb és legkeresettebb része. A csontos báránykaraj a gereznával együtt (a bárány gerince) is elkészíthető, ilyenkor sütés után kell a színhúst a csontról leválasztani.
A bárányhús igen egészséges, fogyasztása elősegíti a lép és a vese működését, ráadásul zsírtartalma is alacsony.
A bárányhússal jól harmonizálnak a zöldfűszerek, különösen a rozmaring és a zsálya.
A báránykaraj ára meglehetősen borsos, így ünnepi fogásként, Húsvétra vagy Karácsonyra szokták leginkább készíteni.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Báránykaraj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!