Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A borjú a fiatal szarvasmarha a szoptatás megszűnéséig (az igazi borjúhús a körülbelül 3 hónapos korban levágott állat húsa). A borjú mája, ahogy a húsa is, halványabb színű, mint a marháé. Kevésbé gyakori alapanyag, mint a sertés-vagy marhamáj, így beszerzése sem olyan egyszerű. Előkészítéskor mindig húzzuk le róla a hártyát!
A máj az egyik legértékesebb belsőség, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Fogyasztása azonban csak hetente egyszer javasolt, magas koleszterintartalma miatt.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Borjúmáj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!