Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A carbonara spagetti egy olasz tésztakülönlegesség, eredetileg friss tojással és parmezánsajttal készítik. Az étel alapját képező szószt elkészíthetjük házilag, de meggyorsíthatjuk a főzés folyamatát azzal, hogy carbonara alapport használunk. Összetevői általában: keményítő (kukorica, burgonya), tojássárgájapor, sajtpor, sovány tejpor, pirított vöröshagymapor, cukor, fokhagymapor, tengeri só, fekete bors, extra szűz olívaolaj, metélőhagyma, görögszénamag, citromlépor, kurkuma, lestyángyökér, azonban az összetétel gyártónként változhat. Az alappor elkészítése tej hozzáadásával mindössze pár percet vesz igénybe.

mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Carbonara alap alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!