Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A chili paprika felfőzésével és áztatásával készített mártás, melyet a világon mindenfelé eltérő módon készítenek. A chili paprika dél-Amerikában őshonos, és Kolumbusz Kristóf hozta Európába. Számos jótékony hatása ismert, melyeket Európában kezdetben nem ismertek fel (mérgezőnek tartották), így először csak dísznövényként funkcionált. A piros színű chili paprika - így a belőle készült szósznak is -, csípős ízét a kapszaicin vegyület okozza. Édes chiliszósz is készíthető belőle. Ázsiában egyedülálló kultúrája van a chiliszósz készítésének.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Chiliszósz alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!