Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A cukormáz házilag előállított folyékony cukorszirup. Hígabb, mint a cukorfondant vagy a cukormassza, és az előbbiekkel ellentétben főzéssel, a cukor olvasztásával készül, általában tojásfehérje felhasználásával. Por állagú változata kapható a boltokban is.
Muffinok, mignonok, torták díszítésére kiválóan alkalmas, kihűlve keményre dermed.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Cukormáz alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!