Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Japán alaplé, a miso levesek alapvető hozzávalója. Többféle változata létezik, néhány közülük: konbu dashi (tengeri moszatból készül), katsoubushi dashi (szárított, hajszálvékonyra vágott tonhalféléből, bonito pehelyből készül) és az ichiban dashi (tengeri moszatból és szárított bonitoból készül). A dashi ma már instant változatban is kapható.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A házilag készített dashi 3 napig eláll a hűtőben.

Dashi alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Törölt Felhasználó
        Törölt Felhasználó Fri, 2011-01-14 19:11

        Ennek amúgy milyen íze van?