Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A kínai konyha egyik alapmártása, melyet a sütés-párolás során adnak az ételhez, vagy a végén keverik hozzá. Általában zöldségekkel készül. Másik verziója az asztalra kihelyezett kis edénykékben tálalt hideg mártás, apróbb falatokat mártogathatunk bele. Ebben az esetben: cukor, ecet, kukoricakeményítő, erőspaprika és húsalaplé hozzáadásával készül.

mikor vegyem

Bármikor, de házilag is elkészíthető.

hogyan tároljam

Zárt edényben, hűtve.

Édes-savanyú mártás alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!