Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Az első igazi mustárok a XV. századi Dijonhoz kötődnek. Magvak fajtái: fehér-, keleti-, barna- és fekete mustármag. Két alapvető típusa van: a sima készítmények és azok, melyek egész magvakat tartalmaznak. Ízesítik chillivel, borsszemekkel, citrommal, bogyós gyümölcsökkel, pezsgővel vagy sherryvel. Ízük enyhén csípős aromatikus, de készítenek belőle nagyon erős mustárt is. Mag formájában savanyúságok és halas ételek fűszerezésére használjuk. Ahogy a fehér mustármagnak, úgy a többinek is jótékony hatása van az emberi szervezetre. Segíti az anyagcserét, cukorbetegeknél csökkenti a vércukorszintet, szépíti a bőrt, és még számos pozitív hatása van, ami miatt megéri egy mustárkúrát tartani.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Fehér mustármag alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!