Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A fekete áfonya egy kékes-piros színű gyümölcs, amely a hangafélék családjába tartozik. Észak Európában erdők szélén, árok mentén, alacsony hegyeken megtalálható, hazánkban bükkösökben és fenyvesekben fordul elő. Az áfonya tartalmaz antioxidánsokat, A-, B1-, C- és D-vitaminokat, pektint, gyümölcssavakat és cukrokat. Az áfonya élettani hatásait tekintve igen sokrétű, a népi gyógyászatban is használt.

mikor vegyem

A nyár végén érik, ilyenkor megtalálhatjuk a zöldségeseknél is, de a hipermarketekben az év más szakában is előfordul.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Fekete áfonya alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!