Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A bor szőlőből készült alkoholos ital, amelynek számos fajtája létezik, megkülönböztethetjük őket például a termőterület, a készítési eljárás, a szőlőfajta, vagy a cukortartalom alapján. A vörösbor kékszőlőből készült bor, amit a héjával együtt erjesztenek, így abból kivonódik a vöröses színezőanyag. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. A félszáraz borok cukortartalma 4-12 g/l. Félszáraz vörösborokat könnyebb sültek, vadhúsok, lágy sajtok, szárnyasból készült pörköltek, raguk mellé fogyaszthatunk.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös, napfénytől védett helyen.

Félszáraz vörösbor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!