Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A galambgombának több fajtája van, ezek egy része enyhén mérgező. Kalapjuk többféle színű lehet, a tönk fehér, húsuk törékeny. A galambgombák ízükkel jelzik, hogy mérgező tulajdonságuk van, vagy egyszerűen nem elég finomak. Ehető a kékhátú, varashátú, sárgásbarna, ráncos és a mézszagú galambgomba. Kitűnő alapanyag gombapaprikáshoz vagy leveshez, de legjobban mindig más gombákkal együtt érvényesül.

mikor vegyem

A galambgomba különböző fajtái nyáron és ősszel teremnek, de szárított változata egész évben megtalálható a hipermarketek polcain.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Galambgomba alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!