Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Halból készült ételekhez használható fűszerkeverék, melynek harmonizálnia kell a hal ízével. Általában a következő fűszerekből készítik: hagyma, pirospaprika, paradicsom, petrezselyemzöld, zeller, szerecsendió, citrom, borsikafű, mustár, babérlevél, bors, só, rozmaring, kapor. Bizonyos fűszerkeverékeket direkt sült és grillezett halételekhez ajánlanak. Fűszerkeverékeket házilag is készíthetünk, így biztosan kimaradnak belőle az ízfokozók és a túlzott mennyiségű só.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen, jól záródó fűszertartóban.

Hal fűszerkeverék alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!