Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)

leírás

A harissa Észak-Afrikában, főként Tunéziában használt fűszerkeverék. Összetevői: só, chili, fokhagyma, paprika, koriander, menta és kömény. A harissát általában paszta formában fogyasztják, ehhez olivaolajat adnak a fűszerkeverékhez. Főleg kuszkuszokhoz, tagine-okhoz, levesekhez használják. Házilag is elkészíthetjük, ügyelve a megfelelő keverési arányokra.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Harissa paszta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Leeanne
        Leeanne / Leeanne Wed, 2017-01-18 22:14

        És pontosan mik lennének azok a keverési arányok?... Mert tulajdonképpen minden megvan hozzá otthon, de még nem kóstoltam, így összehasonlítási alapom sincs.,...