Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Sütemények díszítéséhez használatos, durva szemcséjű kristálycukor. Hő hatására nem olvad meg teljesen, így sütés után enyhén ropogós marad.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, sötét helyen, légmentesen lezárva korlátlan ideig megőrzni minőségét.

Jégcukor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Yuyika
        Yuyika Sun, 2013-08-11 15:19

        Jajj, kérem, valaki mondja meg, hogy Budapesten hol lehet ilyet kapni? A nagyobb áruházakban, pl. Tesco, Auchan - nem találtam, de körülnéztem már Spar-ban, Interspar-ban, CBA-ban, no ott sem! :( Valaki HEEEELP!!! :((