Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A kagylók héjas puhatestűek, melyeknek húsa emberi fogyasztásra alkalmas. A legismertebb ehető kagylófajták: osztriga, fésűkagyló, feketekagyló. Húsuk sovány, magas a vas-, magnézium-, jód- és káliumtartalmuk. Sokféleképpen elkészíthető, fogyasztják nyersen, vagy főzve, sütve, párolva is. Önálló fogásként ritkán használják, többnyire a tenger gyümölcsei tálak vagy saláták alkotóeleme. A főzés során ki nem nyíló kagylók fogyasztásra alkalmatlanok!

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Kagylóhús alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!