Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A kelkáposzta fodros-rücskös levelű káposztaféle. Magas vitamin- és ásványi anyag taralma megközelíti a fejes káposztáét, bár nem savanyítható és a magyar konyha kevesebb ételhez használja. A káposzta föld feletti része a torzsából és az egymásra boruló levelekből áll, ezt használjuk föl az ételekhez. A külső, sötétebb zöld levelei tápanyagban gazdagabbak, ugyanakkor vegyszerekből is több jut rájuk, ezért eltávolításuk csak biozöldség esetén nem szükséges. Készülhet belőle főzelék, leves, rakott-, göngyölt káposzta, hústekercsbe töltelék stb.

mikor vegyem

A hipermarketek polcain egész évben megtalálható.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Kelkáposzta levél alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!