Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A kávé a víz után a legtöbbet fogyasztott ital a világon, elsősorban koffeintartalma miatt isszák. Sokak azonban, általában egészségügyi megfontolásból döntenek az ideg-, szív-, és érrendszert egyaránt stimuláló koffein fogyasztásának mérséklése mellett. A koffeinmentes kávé íze semmivel sem rosszabb, mint a koffeintartalmú változatának, aromája is hasonló, így az ital élvezete megmarad a koffein mellékhatásai nélkül. A koffeint még a pörkölés előtt, a zöld szemekből vonják ki a kávéból. A koffein kivonásának több módja is létezik, például a vízbe áztatott kávészemekből egy olyan anyaggal vonják ki a koffeint, amely először kioldja, majd megköti azt. A koffeinmentes kávé felhasználási módja megegyezik a koffeint tartalmazó kávééval. Ihatjuk magában, készíthetünk belőle különböző alkoholos, vagy alkoholmentes italokat, illetve felhasználhatjuk például édes sütemények, desszertek készítéséhez.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Koffeinmentes kávé alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!