Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Karamellizált cukorba forgatott, széttördelt mandula és/vagy mogyoró, amit sütemények, torták, krémek, fagylaltok, bonbonok ízesítésére, díszítésére használnak.  Készülhet zsiradék vagy olaj felhasználásával is, sőt, a bolti változatok között színes krokant is fellelhető. Könnyen megavasodik, ezért ügyeljünk a tárolására és mielőbb használjuk fel.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen, jól záródó zacskóban vagy üvegben.

Krokant alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!