Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

A kukoricaszemek magjából préselt olaj íze, színe, illetve illata semleges, így főzéshez, sütéshez, illetve salátaöntetek készítéséhez egyaránt kiváló. A kukoricaolaj egészséges, fogyasztása jó hatással van a szív- és érrendszerre, savasító hatású. A kukoricaolajat számos iparágban felhasználják, biodízel készülhet belőle, illetve számos kozmetikai szer alapanyagaként is szolgál. A kukorica csíráztatható is, a csírából előállított olajat egyre gyakrabban használják étkezési célokra, főként saláták és főzelékek ízesítésére, főzésre azonban már nem alkalmas.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Kukoricaolaj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Lato Laszlo
        Lato Laszlo Mon, 2017-02-06 12:56

        Egy kis pontosítás. Nem a kukoricaszemből préselik a kukoricaolajat hanem a kukoricaszemben lévő csírából. Az igazi minőség (élettani hatások) ismérve a hidegen sajtolás, finomítás és kémiai tisztítás nélkül értendő