Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A kukoricapehely a legrégebbi iparilag előállított és reggelire fogyasztott gabonaféle. Főzött, hengerelt, majd szárított kukoricából, cukorból és egyéb összetevőkből áll.
Általában tejjel vagy gyümölcslevekkel fogyasztják vagy a müzlik részét alkotja. Nagyon magas a szénhidráttartalma.
A XIX. század végén egy amerikai orvos, John Harvey Kellogg és a testvére Will Keith Kellogg készítettek először kukoricapelyhet, amikor a betegeknek növényi eredetű, magas tápanyagtartalmú élelmiszert fejlesztettek ki. A kukoricaszemeket megfőzték, préselték és megszárították, amelyek így ropogós pelyhekké váltak.
A testvér által üzemeltetett első gyárat 1922-ben keresztelték át az elhíresült Kellogg Company névre. Azóta a világ minden tájára eljutott.
Többféle változatban kapható, más pelyhekkel keverve, müzliként, sós vagy édes pehelyként és különböző finomságok hozzáadásával.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen, eredeti csomagolásban.

Kukoricapehely alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!