Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A sajtok hazánkban is népszerű tejtermék, fontos kalcium- és fehérjeforrás. Leggyakrabban tehén- és kecsketejből készítik. Számtalan fajtája létezik: friss sajtok (pl. mascarpone); érlelt, lágy sajtok (pl. camembert, brie); érlelt, félkemény sajtok (pl. edámi, gouda); érlelt, kemény sajtok (pl. parmezán, cheddar, ementáli); érlelt, gyúrt sajtok (pl. parenyica); érlelt, belsőpenészes sajtok (pl. gorgonzola, márványsajt- pl. roquefort); érlelt, sós-vizes sajtok (pl. feta); ömlesztett sajtok, krémsajtok.
Laktózérzékenység esetén keressük az üzletekben a laktózmentes sajtokat, illetve jó tudni, hogy a kemény sajtok alapvetően laktózmentesek. (laktóztart. <0,1 g/100 g)
fotó: flickr/Bob Peters

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

Laktózmentes sajt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!